Lịch phỏng vấn Mỹ (cập nhật hàng ngày)

LỊCH PHỎNG VẤN XIN VISA MỸ (cập nhật hàng ngày) ( L/H : 0912921525 – 08 66830006 ) TƯ VẤN 24H/24H )

Phòng Tư vấn visa du lịch Hoa Kỳ  của TOP TEN TRAVEL sẽ cập nhật hàng ngày  lịch hẹn phỏng vấn visa của Tổng Lãnh sự quán Hoa Kỳ trên trang web www.dulichnuocmy.vn, để Quý khách tiện theo dõi và chủ động sắp xếp thời gian chuẩn bị, nộp hồ sơ xin visa cho chuyến du lịch Mỹ của mình.

Ngày nộp hồ sơ

Ngày hẹn phỏng vấn

05/06/2014

30/06/2014

Trong trường hợp cần phỏng vấn khẩn, xin vui lòng liên hệ nhân viên tư vấn của TOP TEN TRAVEL để được hướng dẫn làm Đơn đề nghị phỏng vấn khẩn. Nếu đơn xin phỏng vấn sớm của du khách được chấp thuận, Tổng Lãnh sự quán Hoa Kỳ sẽ liên lạc qua địa chỉ thư điện tử xác nhận rằng du khách có thể đến phỏng vấn vào bất kỳ ngày làm việc nào.

 

THỦ TỤC NỘP ĐƠN XIN VISA DU LỊCH NƯỚC MỸ

 

Tổng lãnh sự quán Hoa Kỳ tại TP.HCM quy định trình tự xét duyệt và những giấy tờ cần thiết khi làm visa du lịch đối với những người mang hộ chiếu VN như sau:

– Hoàn tất đơn xin cấp thị thực theo mẫu đơn của LSQ

– Lấy hẹn phỏng vấn trên trang web của LSQ, in thư xác nhận cuộc hẹn và mang theo khi đi phỏng vấn.

– Nộp lệ phí xin cấp thị thực không hoàn lại là 160 USD. Lệ phí này chỉ cho một lần phỏng vấn, không thể hoàn trả nhưng có thể chuyển nhượng cho người khác.

– Chuẩn bị các giấy tờ cần thiết để mang theo khi đi phỏng vấn:

 • Hộ chiếu còn hạn sử dụng từ 06 tháng trở lên.
 • Các hộ chiếu cũ đã từng đi du lịch các nước, đặc biệt là các nước phát triển (châu Âu, Canada, Nhật Bản, Úc, Hàn Quốc, Đài Loan…) hoặc hình ảnh đã từng đến các quốc gia đó để chứng minh nếu không còn hộ chiếu cũ.
 • 2 ảnh cỡ 5 x 5 chụp trong vòng 6 tháng gần nhất (chụp thẳng, phông trắng).
 • Các giấy tờ chứng minh tài sản như: giấy tờ nhà/ đất, xe ô tô, giấy xác nhận có cổ phần, cổ phiếu, tài khoản/sổ tiết kiệm, hợp đồng cho thuê nhà/xe, góp vốn… (nếu có)
 • ·       Hộ khẩu, giấy hôn thú hoặc giấy xác nhận ly hôn (nếu có), khai sinh các con (nếu có)
 • Nếu quý khách có con du học ở Mỹ, chuẩn bị thêm: bảng điểm hoặc thông báo kết quả học tập gần nhất của người đang du học, các biên lai đóng học phí, biên nhận chuyển tiền.
 • Nếu là chủ công ty TNHH, doanh nghiệp hoặc hộ kinh doanh cá thể:  giấy phép thành lập DN/ giấy phép đăng ký kinh doanh; giấy đăng ký mã số thuế, báo cáo tài chính hàng quí hoặc năm (nếu có); hoá đơn đóng thuế 3 tháng gần nhất; danh sách/ bảng lương nhân viên (nếu có), các hợp đồng mua – bán với đối tác, khách hàng (nếu có), Tờ bướm giới thiệu về công ty, doanh nghiệp hoặc sản phẩm, dịch vụ đang kinh doanh (nếu có), Danh thiếp giao dịch (nếu có).
 • Nếu là cán bộ công nhân viên công ty nhà nước, công ty TNHH, DNTN: Hợp đồng lao động; Giấy bổ nhiệm chức vụ (nếu có); Giấy xác nhận của cơ quan công tác có ghi rõ thời gian công tác, chức vụ, mức lương hàng tháng; Giấy cho phép nghỉ phép đi du lịch với thời gian cụ thể của cơ quan chủ quản.
 • Nếu là cán bộ hưu trí: thẻ hưu trí, sổ lương hưu.
 • Nếu đi theo tour du lịch Mỹ của công ty du lịch cần có hợp đồng du lịch, chương trình tham quan cụ thể, vé máy bay khứ hồi…

LƯU Ý: Khi đăng ký tham dự Tour Mỹ của TOP TEN TRAVEL, quý khách chỉ cần NỘP các giấy tờ kể trên bằng BẢN PHOTO, KHÔNG CẦN CÔNG CHỨNG. Bộ giấy tở bản chính chỉ mang theo vào ngày tham dự phỏng vấn xin visa.

– Đến dự phỏng vấn đúng hẹn, tốt nhất nên đến sớm hơn 15 phút so với giờ ghi trên giấy hẹn. Khi đi mang theo đơn xin cấp thị thực, thư xác nhận cuộc hẹn phỏng vấn qua mạng, biên lai đóng lệ phí phỏng vấn và các giấy tờ cần thiết khác (bản chính). Trả lời trung thực và ngắn gọn các câu hỏi của viên chức lãnh sự.

NHỮNG THÔNG TIN QUAN TRỌNG KHI PHỎNG VẤN VISA MỸ

Những hướng dẫn dưới đây sẽ giúp Quý khách chuẩn bị đầy đủ và nộp hồ sơ nhanh chóng hơn.
A – Trước ngày phỏng vấn: Bạn cần chuẩn bị những giấy tờ theo đúng thứ tự sau đây:

 • Chứng minh nhân dân hoặc giấy tờ tùy thân có dán ảnh (Lãnh sự quán Hoa Kỳ tại TPHCM không yêu cầu nộp CMND)
 • Hộ chiếu đã ký ở trang 3 và tháo hết vỏ ngoài. Hộ chiếu phải còn hiệu lực ít nhất 6 tháng kể từ ngày dự kiến kết thúc chuyến đi Mỹ. Trẻ em phải có hộ chiếu riêng kể cả khi đi cùng với bố mẹ. (LSQ tại TPHCM không yêu cầu trẻ em phải có hộ chiếu riêng)
 • Tờ xác nhận của đơn xin visa DS-160, có mã vạch.
 • Biên nhận đóng lệ phí xin cấp thị thực không hoàn lại là 160 USD
 • Một ảnh 5 x 5 cm mới chụp trong vòng 6 tháng, trên nền trắng, thấy rõ cả 2 tai.
 • Phiếu xác nhận cuộc hẹn phỏng vấn đã đăng ký trên mạng

 

Những người sử dụng hộ chiếu ngoại giao hoặc công vụ cần nộp thêm:Bản gốc công hàm của Bộ Ngoại Giao Việt Nam. Nếu nhiều người có chung một công hàm, người nộp hồ sơ đầu tiên phải nộp bản gốc, những người sau mỗi người nộp một bản sao.

 

Những người xin visa du học và khách trao đổi (visa F, M, và J) nộp thêm: Mẫu đơn I-20 hoặc DS-2019 (đương đơn kí vào cuối trang 1). Nếu đương đơn xin visa du học (F1) chưa đủ 18 tuổi, bố/mẹ hoặc người giám hộ cũng phải kí vào mẫu I-20.

 

Những người xin visa để làm việc có thời hạn và những người lưu chuyển trong công ty (visa H và L) nộp thêm: Mẫu đơn I-129, Hồ sơ làm việc không định cư, hoặc mẫu I-797, Bản thông báo.

 

Lưu ý:

 • Nếu không nộp đầy đủ giấy tờ hoặc nộp không đúng thứ tự, bạn sẽ được yêu cầu rời khỏi hàng, bổ sung hoặc sắp xếp lại hồ sơ và xếp hàng lại từ đầu.
 • Tất cả những giấy tờ hỗ trợ (chứng minh những mối ràng buộc về công việc, tài chính, gia đình tại Việt Nam như: giấy đăng ký kết hôn, giấy khai sinh của con, giấy phép đăng ký kinh doanh, giấy chứng nhận sở hữu nhà đất, xe ô tô, cổ phần, cổ phiếu….) phải để riêng và chỉ nộp khi có yêu cầu.

 

B – Vào ngày phỏng vấn
1.    Trước khi qua cửa bảo vệ:

 • Bạn có thể đến sớm hơn hoặc muộn hơn giờ hẹn nhiều nhất là 20 phút.
 • Toàn bộ cuộc phỏng vấn bao gồm các bước nộp hồ sơ, lấy vân tay, phỏng vấn có thể kéo dài vài giờ đồng hồ. Bạn vui lòng dành trọn một buổi sáng hoặc chiều để tham dự phỏng vấn. Những người được hẹn phỏng vấn sau 11h có thể sẽ ra về lúc 12h và quay lại lúc 13h30 để tiếp tục buổi phỏng vấn.
 • Bạn không được phép mang các thiết bị điện tử (điện thoại di động, radio, máy ghi âm, máy tính, PDA, máy quay phim, máy ảnh, máy casstte…) vào bên trong Đại sứ quán/Lãnh sự quán Hoa Kỳ. Để tiết kiệm thời gian, bạn nên để các thiết bị này ở nhà, trong ô tô/xe máy hoặc gửi ở phòng bảo vệ trong thời gian phỏng vấn.
 • Đại sứ quán/Lãnh sự quán không có chỗ đậu xe ô tô/xe máy. Tại TPHCM, bạn có thể gửi xe tại các bãi giữ xe trên đường Lê Văn Hưu (đối diện LSQ) hoặc dưới tầng hầm Kumho Asiana Plaza. Phí giữ xe: 5.000 đ/chiếc xe máy và 30.000 đ / ô tô.

 

2.    Sau khi qua cửa bảo vệ:

 • ĐSQ tại Hà Nội: Bảo vệ sẽ giữ CMND (hoặc giấy tờ tùy thân có ảnh) cho đến khi bạn rời khỏi tòa nhà. Bạn phải đeo thẻ dành cho khách lên áo ở vị trí dễ nhìn, trong toàn bộ thời gian ở trong Đại sứ quán. Phòng chờ nằm ở tầng 2.
 • LSQ ở TPHCM: Trình hộ chiếu và giấy hẹn phỏng vấn. Bảo vệ chỉ giữ lại các thiết bị điện tử (điện thoại di động, laptop, PDA…), các vật dụng bằng kim loại (hộp quẹt, chìa khóa…) và phát cho bạn một thẻ nhựa có đánh số. Bạn sẽ giữ thẻ này cho đến hết buổi phỏng vấn, ra cổng và đổi thẻ để nhận lại các vật dụng cá nhân. Phòng chờ nằm bên tay trái, sau cổng bảo vệ.

 

3.    Tại phòng chờ:

 • ĐSQ tại Hà Nội: Lấy số tại máy phát số ở cửa phòng chờ (nhớ lấy 2 liên số cho mỗi hồ sơ). Sau đó xếp hàng nộp đơn ở các cửa sổ nhận đơn theo chỉ dẫn của bảo vệ hoặc nhân viên đại sứ quán (bạn đưa 1 liên số cho nhân viên nhận đơn và giữ liên kia suốt buổi phỏng vấn), rồi ra ghế ngồi chờ gọi số để lấy vân tay 10 ngón. Trong thời gian ngồi chờ, bạn nên lau sạch 10 đầu ngón tay bằng nước rửa tay khô có trong phòng chờ, xem hướng dẫn lấy vân tay chiếu trên tivi hoặc treo trên tường. Sau khi lấy dấu vân tay, tiếp tục chờ gọi số để vào phòng phỏng vấn.
 • LSQ tại TPHCM: Bạn xếp hàng nộp hồ sơ (hộ chiếu, tờ xác nhận đơn xin visa D-160 có mã vạch, biên nhận đóng lệ phí tại Citibank, hình, giấy hẹn đăng ký phỏng vấn) và lấy số thứ tự, sau đó ngồi chờ gọi số lên lấy dấu vân tay và chụp hình. Tiếp tục quay lại ghế ngồi chờ gọi số lên phỏng vấn.

 

4.    Phỏng vấn và lấy kết quả:

 • Viên chức người Mỹ sẽ phỏng vấn bạn bằng tiếng Việt thông qua thông dịch viên và có thể sẽ kiểm tra vân tay 1 ngón bất kỳ. (Viên chức ĐSQ & LSQ gọi số theo mức độ phức tạp của từng trường hợp chứ không nhất thiết theo thứ tự, vì vậy, bạn nên chú ý nghe gọi số trong thời gian ngồi chờ).
 • Nếu đơn xin visa được chấp nhận, viên chức người Mỹ sẽ thu lại hộ chiếu và phát cho bạn một giấy biên nhận. Sau đó, bạn cầm biên nhận đến quầy EMS trong phòng chờ, làm tờ khai địa chỉ nhận lại hộ chiếu cùng visa và đóng lệ phí 30.000vnd. Hai ngày sau, EMS sẽ gửi hộ chiếu và visa về địa chỉ bạn yêu cầu.

Nếu bị từ chối cấp visa, bạn sẽ được viên chức người Mỹ trả lại hộ chiếu cùng những giấy tờ cần thiết khác ngay sau cuộc phỏng vấn.

Phòng Tư vấn visa du lịch Hoa Kỳ
Công ty Du lịch TOP TEN – TOP TEN TRAVEL

 

 

 

43 thoughts on “Lịch phỏng vấn Mỹ (cập nhật hàng ngày)

 1. supreme new york says:

  I simply wanted to appreciate you again. I am not sure what I might have taken care of in the absence of the actual information provided by you relating to such field. Previously it was an absolute challenging circumstance for me personally, nevertheless encountering the specialised way you resolved that forced me to cry for contentment. Now i’m happier for the work and hope you comprehend what a powerful job that you’re undertaking instructing others thru your webblog. Most probably you’ve never got to know all of us.

 2. gap yeezy says:

  I and my guys ended up analyzing the excellent things located on the website and then all of the sudden came up with a horrible suspicion I never thanked the website owner for those secrets. My guys were definitely as a consequence warmed to see all of them and have in effect in fact been having fun with them. We appreciate you genuinely so helpful and then for making a choice on certain really good things millions of individuals are really eager to understand about. My sincere apologies for not saying thanks to sooner.

 3. golden goose outlet says:

  My wife and i have been so satisfied when Chris managed to finish up his investigation through your precious recommendations he obtained out of your site. It is now and again perplexing to simply be handing out ideas many others might have been trying to sell. And now we fully grasp we need the writer to give thanks to for that. These illustrations you have made, the easy website navigation, the relationships your site make it easier to foster – it is mostly astounding, and it is facilitating our son in addition to the family consider that this content is exciting, and that is extremely indispensable. Thanks for all!

 4. paul george says:

  I’m also writing to make you be aware of what a notable discovery my friend’s child experienced going through yuor web blog. She even learned plenty of things, with the inclusion of how it is like to possess a great teaching spirit to let certain people just gain knowledge of specified specialized matters. You truly surpassed our own desires. Thanks for imparting those beneficial, trusted, revealing as well as fun thoughts on your topic to Ethel.

 5. kyrie shoes says:

  My husband and i got joyful Chris managed to round up his investigations from the precious recommendations he received out of your weblog. It’s not at all simplistic just to happen to be giving out ideas that a number of people have been trying to sell. And we also realize we now have the writer to give thanks to because of that. The most important illustrations you made, the simple blog navigation, the relationships you give support to foster – it is most superb, and it’s really letting our son and our family feel that the subject is brilliant, which is wonderfully essential. Thank you for the whole lot!

 6. golden goose store says:

  Needed to create you one little bit of observation to thank you over again for the precious things you have contributed in this article. It was certainly surprisingly generous of you to provide openly what exactly many individuals could possibly have advertised for an e-book in order to make some dough for themselves, especially given that you could have done it in case you considered necessary. The strategies also worked to be a great way to fully grasp the rest have the same interest much like mine to know the truth way more on the subject of this issue. I am certain there are millions of more pleasant periods in the future for individuals that read carefully your website.

 7. fear of god says:

  My husband and i got now ecstatic that Edward managed to finish up his analysis from your ideas he made when using the web pages. It is now and again perplexing to just choose to be giving for free guidelines which usually other people could have been making money from. So we fully grasp we need the website owner to be grateful to for that. The main explanations you made, the easy blog navigation, the friendships you give support to promote – it is mostly spectacular, and it’s assisting our son and the family do think that subject matter is exciting, which is certainly highly serious. Thanks for all!

 8. jordan 11 says:

  I enjoy you because of your entire efforts on this web site. Ellie enjoys conducting investigation and it is easy to see why. We all learn all concerning the dynamic tactic you offer vital guidance on your web site and even improve response from people on the issue and our favorite girl is actually starting to learn a whole lot. Enjoy the remaining portion of the year. You are always carrying out a powerful job.

 9. bape hoodie says:

  I am only commenting to make you be aware of of the great experience our child encountered reading your web site. She mastered a wide variety of issues, which include what it’s like to possess an awesome helping character to make other folks very easily grasp various problematic matters. You undoubtedly exceeded my expectations. Many thanks for giving the necessary, safe, revealing and in addition fun thoughts on the topic to Janet.

 10. kyrie 7 shoes says:

  A lot of thanks for your entire effort on this web site. My mum loves going through internet research and it is easy to see why. We know all of the lively way you provide very useful guidelines by means of the blog and therefore recommend contribution from website visitors on that situation while our own child is now starting to learn a whole lot. Enjoy the rest of the year. You’re the one carrying out a really good job.

 11. fear of god says:

  I needed to draft you the little remark to finally thank you very much the moment again considering the wonderful thoughts you’ve provided above. This is seriously open-handed of you giving freely all a lot of people could possibly have offered for sale as an e book to help with making some dough for themselves, even more so considering that you might well have tried it if you ever decided. These good ideas likewise acted to be the good way to recognize that most people have similar zeal just as my very own to grasp very much more on the topic of this condition. I am sure there are millions of more enjoyable occasions up front for individuals who looked over your blog.

 12. bape t shirt says:

  Needed to compose you that little bit of observation to be able to thank you so much once again on your unique solutions you’ve discussed on this website. It’s simply seriously open-handed of people like you giving without restraint what exactly a number of people might have advertised for an e book to get some dough for their own end, even more so seeing that you could possibly have done it if you decided. The good tips also served to become a great way to be sure that other people have a similar passion like mine to realize whole lot more with regards to this issue. I believe there are some more enjoyable times ahead for folks who browse through your blog post.

 13. kyrie irving says:

  Needed to compose you a little bit of word to help thank you yet again for all the incredible tricks you have provided in this article. It is certainly remarkably generous of people like you giving without restraint exactly what many of us might have advertised as an e-book to generate some money for their own end, mostly since you could possibly have done it in the event you decided. The tactics additionally worked as a good way to realize that other people online have the same interest much like my very own to know the truth a great deal more in regard to this issue. I am certain there are millions of more enjoyable times ahead for individuals that read carefully your website.

 14. goyard bag says:

  My husband and i have been very excited that Emmanuel managed to round up his analysis with the precious recommendations he made through the weblog. It is now and again perplexing just to choose to be releasing procedures that many others may have been trying to sell. We take into account we now have the blog owner to appreciate because of that. Most of the explanations you made, the straightforward web site navigation, the relationships you will assist to foster – it’s mostly overwhelming, and it is facilitating our son and our family do think the subject matter is satisfying, and that’s incredibly pressing. Thank you for all!

 15. curry 9 says:

  I actually wanted to construct a note so as to say thanks to you for some of the great pointers you are sharing here. My long internet search has at the end of the day been honored with brilliant suggestions to talk about with my company. I would admit that we website visitors are really endowed to dwell in a very good network with so many special people with useful basics. I feel extremely happy to have used your website and look forward to so many more fabulous times reading here. Thank you once again for a lot of things.

 16. ggdb says:

  Thanks a lot for giving everyone such a pleasant opportunity to read critical reviews from this blog. It really is very pleasant plus jam-packed with a great time for me personally and my office friends to search your website at least three times in 7 days to see the fresh tips you have. And indeed, I’m always satisfied considering the striking techniques you give. Selected two tips in this article are definitely the most beneficial I’ve had.

 17. palm angels says:

  I have to show some thanks to the writer just for rescuing me from this particular instance. Because of exploring throughout the world wide web and obtaining basics which were not beneficial, I thought my entire life was gone. Existing without the presence of answers to the problems you have fixed as a result of the write-up is a crucial case, and ones that would have badly damaged my entire career if I had not noticed the blog. Your actual understanding and kindness in controlling the whole lot was very useful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a subject like this. I can now look forward to my future. Thanks a lot so much for the professional and amazing guide. I will not think twice to refer your web page to anyone who will need direction on this matter.

 18. yeezy shoes says:

  I wanted to send you this very small word to say thanks over again relating to the striking tricks you’ve provided in this article. It is simply tremendously generous with people like you to make publicly just what a lot of people might have supplied as an ebook to end up making some bucks for themselves, notably since you might well have tried it if you ever decided. Those creative ideas additionally acted to become great way to fully grasp other individuals have similar keenness similar to my own to realize much more in terms of this matter. Certainly there are some more pleasurable times in the future for individuals who find out your website.

 19. air jordan travis scott says:

  I must show my appreciation for your kind-heartedness for persons that actually need help with that study. Your very own commitment to getting the solution along was extremely functional and has always made others much like me to realize their aims. Your personal important guide signifies a lot to me and especially to my peers. Best wishes; from all of us.

 20. chrome hearts says:

  I would like to show my thanks to the writer for rescuing me from this type of issue. Just after searching through the online world and finding views that were not powerful, I figured my entire life was done. Existing without the answers to the problems you’ve fixed all through this article content is a critical case, and the ones which could have in a wrong way affected my entire career if I had not noticed your site. Your actual training and kindness in touching the whole lot was useful. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a stuff like this. I can also at this moment look forward to my future. Thank you very much for the expert and result oriented help. I will not be reluctant to propose the blog to any person who wants and needs guide about this area.

 21. a bathing ape says:

  I would like to show my love for your kindness giving support to people that need guidance on in this concern. Your personal dedication to getting the message along appeared to be exceptionally valuable and have truly allowed men and women just like me to reach their pursuits. Your own warm and helpful suggestions indicates a lot to me and still more to my colleagues. Regards; from each one of us.

 22. goyard bag says:

  I have to show my thanks to the writer for rescuing me from this type of condition. After exploring throughout the the net and obtaining solutions which were not helpful, I was thinking my entire life was over. Living devoid of the strategies to the issues you’ve sorted out all through the article is a critical case, as well as the ones that might have negatively damaged my entire career if I had not discovered your web site. Your own personal mastery and kindness in controlling a lot of stuff was very useful. I don’t know what I would’ve done if I had not come upon such a point like this. It’s possible to now look forward to my future. Thanks very much for your impressive and results-oriented help. I will not hesitate to recommend your web blog to any individual who would need guide about this subject.

 23. off white hoodie outlet says:

  I wish to show appreciation to the writer just for rescuing me from such a predicament. As a result of looking throughout the internet and obtaining thoughts that were not powerful, I was thinking my entire life was gone. Living without the presence of strategies to the issues you’ve fixed through your main website is a crucial case, as well as ones which may have in a negative way damaged my career if I had not discovered your web site. Your own ability and kindness in handling all areas was valuable. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a subject like this. I can at this time relish my future. Thank you so much for your expert and result oriented guide. I won’t be reluctant to refer your site to any person who will need guidelines about this issue.

 24. bapesta says:

  My wife and i felt so glad that Louis could conclude his investigation through your precious recommendations he made from your very own blog. It is now and again perplexing to simply always be freely giving things that others may have been making money from. And we understand we need you to thank for this. The entire illustrations you made, the easy site navigation, the friendships you will give support to promote – it’s got many astonishing, and it is facilitating our son in addition to our family recognize that that issue is fun, which is certainly rather vital. Thank you for all the pieces!

 25. yeezy shoes says:

  Thank you so much for providing individuals with an extremely marvellous opportunity to discover important secrets from here. It’s always very fantastic and as well , stuffed with amusement for me personally and my office colleagues to search your website at minimum 3 times in a week to see the new things you have got. And definitely, I am also at all times pleased concerning the astonishing hints served by you. Some two tips in this posting are indeed the most efficient we have all ever had.

 26. golden goose francy says:

  Thanks for each of your hard work on this website. My niece enjoys engaging in investigations and it’s really easy to see why. A number of us notice all relating to the powerful tactic you give valuable secrets through this website and as well invigorate contribution from some others on the area so my simple princess is in fact studying so much. Take advantage of the rest of the year. You are conducting a first class job.

 27. air jordan says:

  I simply had to appreciate you again. I am not sure the things that I would’ve achieved without those ideas discussed by you relating to that situation. Previously it was a real intimidating concern in my circumstances, but seeing a new specialised strategy you treated the issue took me to leap over fulfillment. I’m happier for the advice and as well , expect you know what a powerful job you are always undertaking instructing people all through your webpage. More than likely you haven’t come across any of us.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.